Workshop Breinvoorkeuren

Zou je als leidinggevende, coördinator of hoofd zwemzaken graag wat vaker willen weten wat er in de gedachten van je medewerkers omgaat? Begrijpen wat ze denken als je hen vraagt bepaalde werkzaamheden uit te voeren? Een idee hebben waarom ze bepaalde werkzaamheden wel of juist niet met plezier uitvoeren? Of begrijpen waarom je met de ene medewerker prima samengewerkt en met de ander iedere keer weer geïrriteerd raakt? Dan is de workshop Breinvoorkeuren iets voor jou!

NBI®

Neethling Brain Instruments® (NBI®), de grootste reeks vragenlijsten ter wereld waarmee we de voorkeuren van het brein in kaart kunnen brengen, helpt je om je breinprofiel te ontdekken. Je breinprofiel geeft inzicht in wat je van nature gemakkelijk afgaat, wat je energie geeft én wat je energie kost. Met behulp van een breinvoorkeurenprofiel leer je hoe je zelf bij voorkeur denkt, je werk uitvoert, communiceert, relaties aangaat en leiding geeft. Je leert dat anderen, zoals je collega’s, op basis van hun breinvoorkeuren heel anders tegen bepaalde, voor jou logische, zaken aankijken. Je ontdekt mogelijkheden om meer sfeer en betrokkenheid in jouw team te ontwikkelen.

Met het inzicht in jouw breinvoorkeuren en de voorkeuren van anderen kun je beter besluiten nemen op het werk, in je privéleven, in relaties en voor je persoonlijke groei. 

Doel

Je maakt kennis met breinvoorkeuren, krijgt inzicht in je eigen breinprofiel en leert jezelf (beter) kennen. Je leert breinprofielen van anderen (her)kennen en vergroot hierdoor je menselijke kennis. Je onderzoekt of je stijl van leidinggeven dicht bij je eigen breinprofiel ligt of dat je misschien meer vanuit een gedachte ‘zo hoort het’ je taak uitvoert. Je wordt je bewust van mogelijkheden om je werk met minder stress, meer energie en plezier uit te voeren.

Opzet

Je vult voorafgaand aan de workshop twee NBI® vragenlijsten in, de Vragenlijst Volwassene en Leiderschapsstijl.

Je ontvangt tijdens de workshop twee breinprofielen: 

  • een profiel van jouw persoonlijke breinvoorkeuren, zowel in vier kwadranten als 8 dimensies;
  • een beschrijvende uitleg van jouw profiel en uw scores;
  • een interpretatie van wat jouw resultaten kunnen betekenen voor je persoonlijke en professionele leven.

Met behulp van interactieve werkvormen ga je aan de slag met de betekenis van je breinprofielen en leer je hoe je de kennis kunt toepassen in je dagelijkse werk.

Organisatie

De workshop wordt verzorgd door Titeke Postma. We beginnen om 09.30 uur en eindigen rond 16.30 uur. Er is plaats voor 14 deelnemers. 

Kosten

De kosten per deelnemer zijn € 275,00 (inclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief twee breinprofielen, lesmateriaal, koffie, thee en een lunch. 

Data

  • 18 juni in Steenwijk
  • 4 juli in Driebergen

Doe je mee?

Je kunt je aanmelden door je naam en telefoonnummer te mailen naar info@propulztp.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging en meer informatie. 

Meer weten?

Wil je meer weten over breinvoorkeuren, een workshop houden voor lesgevers of voor alle teamleden? Alles is mogelijk. Mail info@propulztp.nl of bel 06 44860998.