Wachtlijsten? Geef les aan grotere groepen!

Woensdag 20 januari is er het webinar ‘Wachtlijsten? Geef les aan grotere groepen!

De lockdown gaat langer duren en zorgt voor nog langere wachtlijsten. De huidige kinderen lopen vertraging op en de nieuwe kinderen staan alweer klaar. Er zijn zwembaden die met de huidige capaciteit en organisatie al vol zitten tot begin 2022. Afgelopen jaar hebben veel zwembaden al extra groepen gemaakt. In het reguliere weekrooster, maar ook in de vakanties werd er veel vaker dan anders doorgezwommen. Er is nog een andere oplossing, die de moeite van het onderzoeken waard is. Laten we de groepen groter maken!

In het webinar kijken we naar de voor- en nadelen van het werken met grote groepen. Je onderzoekt of het voor jou een mogelijkheid is om na de lockdown meer kinderen in de groep te plaatsen zonder kwaliteit te verliezen. En welke stappen je zou moeten zetten om een succesvol resultaat te bereiken.

We beginnen om 09.30 uur. Het duurt maximaal tot 11.00 uur.

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Er wordt een kleine bijdrage van € 2,50 gevraagd voor deelname. Je kunt je hieronder aanmelden.

Ja, ik doe mee!

Wil je meer achtergrond over dit onderwerp? Lees dan dit blog.

Neem ook een kijkje bij de andere online workshops en opleidingen. Over de onderwerpen kan ook een workshops of lezing op maat worden gegeven voor teams. Stuur voor meer informatie een mail naar info@propulztp.nl.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kinderen-meer-zelfstandig-laten-werken.jpg