Summer school

De zomer komt eraan! Een heerlijke tijd om te werken, maar ook om relaxed te leren. Daarom starten binnenkort drie opleidingen in zomerse stijl. Alles online, dus je kunt het zelfs volgen in je tuin!

Leiding geven in het zwembad

Ben je coördinator of wil je dat worden? Ben je teamleider of hoofd zwemzaken? Wil je beter worden in leiding geven? Met meer plezier, minder druk en conflict aan de slag met je team? Wil je graag succesvol een verandering of verbetering doorvoeren in jouw organisatie en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze opleiding iets voor jou. Leer jezelf beter kennen en ontdek hoe je jouw collega’s motiveert in hun werk. Ontwikkel een projectplan en bereid je voor op een succesvolle verandering. In tien ochtendbijeenkomsten werken aan je zelfvertrouwen en impact. Lees verder.

Bewegen in water met baby’s en peuters

Wil je leren hoe je lesgeeft aan baby’s en peuters? En niet te vergeten hun ouders? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je leert alles over de ontwikkeling van het jonge kind. En hoe je daarbij aan kunt sluiten om aan de eerste beginselen van zwemveiligheid te werken. Word vertrouwd in het begeleiden van (onzekere) ouders, een inhoudelijke opbouw in lessen én een succesvolle doorstroom naar de zwemlessen. In zes ochtendbijeenkomsten nemen we je mee langs alle ins en outs. Lees verder.

Lesgever Zwem-ABC in sneltreinvaart

Wil je het beroepscertificaat Lesgever Zwem-ABC halen? En aan het werk in deze heerlijke branche? Heb je zin om te leren in je eigen tempo? Maar vind je het ook fijn om een beetje aan de hand te worden meegenomen? Dan is de zomerse opzet van de opleiding Lesgever Zwem-ABC iets voor jou! In zes (online) bijeenkomsten gaan we in sneltreinvaart langs de belangrijkste theorie die je gebruikt om kinderen te leren zwemmen. Ondertussen geef je les of bereid je je voor op het nieuwe lesgeefseizoen. Na de zomer sluit je je aan bij andere deelnemers aan deze opleiding en rond je jouw leerproces in je eigen tempo af. Lees verder.