Online Lesgever Zwem-ABC klassikaal

Propulz.tP biedt de opleiding Lesgever Zwem-ABC (die leidt tot het certificaat Lesgever Zwem-ABC uitgereikt door de Nationale Raad Zwemveiligheid) al vele jaren online aan. Je kunt starten op het moment van je keuze en helemaal je eigen leerroute plannen. Er is sprake van optimale flexibiliteit. Maar dit is niet voor iedereen ideaal.

Lijkt een online opleiding tot Lesgever Zwem-ABC je wel aantrekkelijk, maar hik je er tegenaan om het in je eentje te doen? Zie je de voordelen om niet iedere keer naar een cursusplaats te hoeven rijden, maar hou je ook van een goede planning, houvast en structuur? Vind je een stok achter de deur hebben wel prettig? Dan is de opleidingsvariant ‘online klassikaal’ iets voor jou. Het is eigenlijk de klassieke klassikale opleiding met de voordelen van online opleiden:

  • Je start op een vast moment, samen met maximaal 14 anderen.
  • Er zijn 10 online bijeenkomsten van 2 à 2,5 uur waarin de theorie volgens een vast plan door Titeke Postma wordt uitgelegd, toegelicht en je aan de hand van opdrachtjes de theorie koppelt aan de praktijk. 
  • Je krijgt na iedere bijeenkomst huiswerk en werkt stap voor stap aan alle examenopdrachten.
  • Het streven is om in een half jaar samen toe te werken naar het examen (later examen doen is altijd mogelijk).
  • Je kunt meedoen in de speciale Facebookgroep waarin je altijd contact kunt zoeken met je medeleerlingen en docent(en).
  • Je wordt gekoppeld aan een eigen docent die je opdrachten nakijkt, je uiteindelijk in de praktijk beoordeelt en contactpersoon is voor jou en je stagebegeleider.
  • Titeke Postma, Channa van Kuijen en Nicolette van Mierlo zijn de docenten.
  • De kosten voor deze opleiding zijn € 1450,00  (inclusief btw). Inbegrepen is 9 maanden toegang tot het online materiaal, contactmomenten online, deelname Facebookgroep, beoordeling examenopdrachten en 4 lessen in de praktijk, deelname aan het examen Lesgever Zwem-ABC

Start

Deze variant start, bij voldoende interesse, op vrijdag 2 juli 2021. De online bijeenkomsten starten om 09.00 uur en duren uiterlijk tot 11.30. De definitieve planning wordt gezamenlijk vastgesteld.

Wil je meedoen? Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@propulztp.nl. Je kunt ook bellen: 0644860998.