Nieuw! Online Lesgever Zwem-ABC gaat klassikaal!

Een online opleiding volgen om zwemlesgever te worden? Daar bestaat best veel onduidelijkheid over. Hoe gaat dat dan? Hoe zit het met begeleiding? Kun je wel vragen stellen? Leer je wel genoeg? En hoe zit dat met medecursisten? Kom je die wel eens tegen? 

Jazeker!

Je kunt inderdaad online een opleiding tot Lesgever Zwem-ABC volgen. Er zijn inmiddels landelijk al ruim 400 deelnemers op die manier opgeleid. Gemiddeld doen ze er ongeveer 9 maanden over. Om mee te kunnen doen ontvang je een inlogcode voor de leeromgeving en kun je direct dezelfde dag aan de slag met theorie en zelfstudieopdrachten. Je maakt een plan voor je stage en past tijdens je opleiding de theorie stap voor stap toe in de praktijk. Jouw stagebegeleider krijgt ook een inlogcode en volgt op die manier jouw leerproces. Wanneer je er klaar voor bent word je door je docent beoordeeld in de praktijk. Daarna kun je meedoen aan het examen.

Contact en begeleiding

Ikzelf (Titeke) leid binnen Propulz.tP vooral individuele leerlingen op. Soms komt het voor dat ik ze pas ontmoet als ik langskom om lessen te bekijken en te beoordelen. Tot die tijd heb ik ze wel goed leren kennen door ons contact via de telefoon, whatsapp en mail. Ik probeer ervoor te zorgen dat mijn leerlingen tijdens de opleiding gemotiveerd blijven. Dat is niet altijd makkelijk. De een is superfanatiek, daar hoef ik nauwelijks iets aan te doen. Een ander heeft moeite om aan de gang te blijven. Om een steentje bij te dragen krijgen mijn leerlingen iedere week een ‘motivatiemail’. Zo vergeten ze niet dat ze bezig zijn met een opleiding. Sinds dit jaar bied ik ook online coaching aan. Met behulp van speciale software, een soort skype, zijn er regelmatig online klassikale bijeenkomsten waarin iedereen vragen kan stellen en ik onderwerpen verder kan toelichten.

Pak de individuele voordelen 

Wil jij lesgever Zwem-ABC worden? Ben je op zoek naar een geschikte opleiding? Wil je snel starten? Ben je gemotiveerd? Durf je vragen te stellen, beschik je over een redelijke zelfdiscipline en kun je een beetje overweg met een computer? Dan is de online manier iets voor jou! Je kunt direct beginnen, kunt studeren als het jou uitkomt, in je eigen tempo en op je eigen bank en je kunt de opleiding afronden als jij er klaar voor bent. Kijk hier voor meer informatie.

Online in een groep

Klinkt online opleiden wel aantrekkelijk, maar hik je er tegenaan om het in je eentje te doen? In januari start ik de online opleiding voor een groep nieuwe deelnemers. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar. Wat mag je verwachten?

  • Aanmelding en start van de opleiding is in januari.
  • Het streven is om voor de zomervakantie (voor 1 juli) examen te doen (eerder of later is altijd mogelijk).
  • Eind januari is de startbijeenkomst online. We maken kennis met elkaar en wisselen gegevens uit.
  • 1 x per drie weken is er een online groepsbijeenkomst. De momenten worden met elkaar gepland.
  • Er is een speciale Facebookgroep waarin deelnemers elkaar kunnen vinden en ook aan Titeke (de docent) vragen kunnen stellen.
  • De stagebegeleider ontvangt een inlogcode en kan de deelnemer volgen. Voor stagebegeleiders zijn er 3 online bijeenkomsten. De eerste is op vrijdag 7 februari.
  • De kosten voor deze opleiding zijn € 1195,00 (inclusief btw). Inbegrepen is 9 maanden toegang tot het online materiaal, contactmomenten online, in een facebookgroep, via telefoon en/of e-mail, beoordeling van 4 lessen in de praktijk, deelname aan het examen Lesgever Zwem-ABC.
  • Wil je meer weten? Stuur een mail naar info@propulztp.nl en ik neem contact met je op. Je kunt ook direct bellen: 0644860998.