Inspiratiesessie voor teams

Ook in deze tijd met veel uitdagingen in het lesgeven, wil je graag dat je medewerkers zich prettig, vertrouwd en verbonden voelen met elkaar. Een teamtraining kan helpen om vaardiger te worden, zelfvertrouwen te ontwikkelen of kan zorgen voor inspiratie die kan worden gebruikt tijdens het lesgeven. Precies daarvoor is een inspiratiesessie bedoeld. Wat kun je verwachten?

  • we zien elkaar ongeveer 2 uur online
  • we maken een afspraak voor de ochtend, middag of avond
  • er kunnen maximaal 40 mensen meedoen (met een kleinere groep is meer interactie mogelijk)
  • deelnemers worden actief betrokken, we communiceren met beeld en geluid
  • vooraf stemmen we het onderwerp af óf gaan in op onderwerpen uit de online training Coronaproof differentiëren
  • Titeke bereidt op basis daarvan een presentatie voor en stuurt eventueel vooraf al een aantal vragen voor de deelnemers.

Aan de slag met je team!

Een inspiratiesessie is dé manier om je met je team te verdiepen in een onderwerp dat voor jullie van belang is. Titeke denkt graag met je mee vanuit haar kennis over (motorisch) leren, zwemmen, motiveren en teamspirit ontwikkelen. Ze helpt je om veranderingen en vernieuwingen in gang te zetten die voor jouw team van belang zijn.

Investering

Een inspiratiesessie kost € 300,00 inclusief btw.

Wanneer er sprake is van veel voorbereiding en/of wil je inspiratiesessies inzetten voor een verandertraject, dan wordt een prijs op maat gemaakt.

Inspiratie

Ben je op zoek naar ideeën voor de inhoud van een inspiratiesessie? Kijk rond op deze site of kijk eens in het e-book Zwemspiratie.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of werkwijze?

Bel Titeke: 06 44860998.