Online zwembadopleidingen

Online opleidingen voor de zwembadbranche zijn een initiatief van Propulz.tP en
Q-cast/Quivive. Er wordt opgeleid voor de Beroepsopleiding Allround zwembadmedewerker van het Nationaal Platform Zwembaden|NRZ.

Er is ruim twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling en optimalisering van online lesmateriaal dat door verschillende opleidingsinstituten en op ROC’s wordt gebruikt. Propulz.tP gebruikt het online lesmateriaal bij de opleiding Lesgever Zwem-ABC en Lifeguard.

Flexibiliteit staat voorop!

  • Leren in je eigen tempo en op je eigen niveau
  • Trainingsbijeenkomsten op maat
  • Lagere opleidingskosten
  • Overal in Nederland, ook bij jou in de buurt
  • Starten is mogelijk op ieder moment, je kunt morgen beginnen!

Leren op de manier die bij jou past

Boeken horen tot de verleden tijd. Bij een online opleiding gebruik je je computer, laptop of tablet en log je in op de online leeromgeving. Je wordt stap voor stap door alle theorie geleid. In je eigen tempo, op de momenten dat het jou uitkomt.

Je maakt de competentieopdrachten die nodig zijn om examen te doen. Je ontvangt feedback van je docent. Via de mail, de telefoon, de chatomgeving of ‘gewoon’ tijdens een bijeenkomst. De begeleiding wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Toepassen in de praktijk

Tijdens je opleiding ga je direct aan de slag in de praktijk. Je observeert, oefent, probeert uit en gaat uiteindelijk zelfstandig aan het werk. Hoe lang je oefent is afhankelijk van je beginniveau en de ervaring die je al hebt. Je wordt begeleid door je stagebegeleider en je docent.

Wanneer je voldoende hebt geoefend, ben je klaar voor het praktijkexamen. Dan worden er vier lessen van je beoordeeld die alle vier voldoende moeten zijn (Lesgever Zwem-ABC). En als je aan alle voorwaarden voldoet, mag je meedoen aan het examen (het groepsgesprek).

Iets voor jou?

Propulz.tP gebruikt het online lesmateriaal bij de opleiding Lesgever Zwem-ABC en Lifeguard.