Je kunt nog meedoen aan Leiding geven in het zwembad!

Op dinsdag 4 oktober start in Driebergen de volgende groep met de opleiding Leiding geven in het zwembad. Er is nog plaats! Dus meld je nu aan.

schermafbeelding-2016-09-12-om-13-44-44

Werk je al enige jaren in het zwembad? Krijg je stap voor stap nieuwe, coördinerende en leidinggevende taken? Wil je graag een volgende stap in je werk maken? Dan is de opleiding Leiding geven in het zwembad iets voor jou!

De opleiding duurt 5 dagen, van 09.00 tot 16.30 uur. De overige data zijn: 11 oktober, 1 november, 15 november, 29 november. Het examen volgt later in januari 2017.

De deelnemersprijs is € 1195,- (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunch tijdens de bijeenkomsten, het boek ‘Leiding geven in het zwembad’ en ander cursusmateriaal. De examenkosten zijn € 100,- per persoon (inclusief btw).

Deze opleiding is erkend door KIKK en komt in aanmerking voor de regeling Subsidie Educatief Verlof. Je kunt dus, via je persoonlijke of werkgeversbudget, € 400,- van het totale bedrag terugkrijgen. Wil je daarover meer weten, stuur dan even een mail met je vraag.

Meer informatie over de opleiding vind je hier.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *