De zwemles van morgen

een inspiratieworkshop voor teams

Hoe ziet jullie zwemlesproduct er uit? Is het ‘up-to-date’? Staat het kind centraal? Weten jullie welke trends en ontwikkelingen zichtbaar zijn? Wat zou je anders kunnen doen? En waartoe dat kan leiden?

Laat je inspireren tijdens de workshop ‘de zwemles van morgen’. Stap in de draaimolen en kijk vanuit allerlei verschillende hoeken te kijken naar jullie huidige product en/of huidige werkwijze.Het jonge kind model

Veranderen en vernieuwen is een continu proces. Je kunt er maar beter op tijd mee beginnen. Aan de hand van het bovenstaande model ‘het jonge kind centraal’ ga je als team aan de slag met de volgende vragen:

  • Op zoek naar vaste patronen, hoe doe(n) je (jullie) het nu? Wat is jullie richting en/of het doel?
  • Hoe kan het (ook) anders? Trends komen langs, de nieuwste onderzoeksresultaten en literatuur worden besproken.
  • Wat vinden jullie van de gepresenteerde ‘andere’ mogelijkheden? Op zoek naar weerstand, wat houdt je tegen?
  • Wat kunnen en willen jullie anders doen? Hoe ziet jullie zwemles van morgen er uit?
  • Hoe gaan jullie resultaten bereiken? Maak een actieplan.

Voor wie?

De workshop is bestemd voor eigenzinnige zwembadteams die kwaliteit centraal stellen en niet snel tevreden zijn. Die kritisch willen blijven kijken en niet bang zijn om hun zwemlesproduct aan te passen aan een veranderende vraag en ontwikkelingen in de maatschappij. Die steeds blijven zoeken naar mogelijkheden om de zwemlessen leuker en effectiever te maken. Zodat ieder kind in de les succes en plezier beleeft.

Wanneer?

De inspiratieworkshop duurt een dag en is bij uitstek geschikt om aan het eind of het begin van het seizoen met het team af te sluiten of te starten.

Kosten

De inspiratieworkshop kost € 1250,- exclusief btw. Je krijgt daarvoor een inspirerende dag en aan het eind een actieplan met veranderingen en/of vernieuwingen die jullie (de komende jaren) willen aanpakken.

De workshop komt in aanmerking voor de regeling Subsidie Educatief Verlof.