CREËER JE TRAINING

Propulz.tP biedt trainingen aan vanuit de gedachte ‘bepaal zelf hoe, waar, wat en wanneer je leert’.

Online opleidingen

Ultieme vrijheid creëer je met een online opleiding of training. Propulz.tP gebruikt het online lesmateriaal bij de opleiding Lesgever Zwem-ABC en Lifeguard. Ervaren lesgevers kunnen direct starten met de online training Gelicentieerd examinator Zwem-ABC.

Creëer je eigen training

Heb je een workshop of meerdere onderdelen voor een training gevonden? Meld je aan met collega’s, stel zelf een groep samen of ga op zoek naar andere geïnteresseerden. En dan kan de training worden gepland!

Liever een training ‘in levende lijve’, met discussie met collega’s uit de branche? Creëer dan je eigen training:

  • kies een onderwerp uit één of meer trainingsideeën die je op deze pagina kunt vinden. Ze staan ook aan de rechterkant van deze startpagina.
  • ga op zoek naar collega’s en/of gelijkgestemden en stel een groep samen
  • stem je wensen af met Titeke, plan een moment en de training kan starten!
  • deel de kosten, hoe meer deelnemers, hoe lager de kosten per persoon.

De kosten voor een dag training zijn € 1250,-. Voor een halve dag is dit € 775,-. (exclusief btw). De bedragen zijn inclusief (digitaal) materiaal. Boeken die eventueel worden gebruikt, worden extra in rekening gebracht.

Single?

Ben je alleen? Wanhoop niet. Meld je aan bij de besloten Facebookgroep ‘Creëer je eigen training’ en ga op zoek naar gelijkgestemden. Heb je geen Facebook? Stuur een mail en ik ga voor je op zoek.

Maak een keus uit de (online)opleidingen van Propulz.tP.

Haal ideeën uit onderstaande workshops en trainingen van Propulz.tP!

Alle genoemde opleidingen, trainingen en workshops zijn erkend door KIKK en komen in aanmerking voor de regeling Subsidie Educatief Verlof.