Inspiratie

Hier vind je de laatste nieuwtjes over trainingen en ontwikkelingen op het gebied van (leren) zwemmen. Je blijft op de hoogte van nieuwe producten en vindt informatie over opleidingen en trainingen die zijn gepland.

Je kunt ook inspiratie opdoen door eens een kijkje te nemen op mijn inspiratieblog ‘Creatief in beweging’.

Pre- en post Blackfriday aanbieding!

Boek Leren zwemmen is leuk! tips voor zwemlesouders en kinderen om samen te oefenen

Leuk boek om als cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst!

€ 17,95 

Tot 16 december:

  • de eerste 20 boeken die worden verkocht: € 13,50
  • de volgende 20 boeken die worden verkocht: € 14,50
  • de overige boeken tot 16 december: € 15,50.

Inclusief btw en verzendkosten

Bestel hier!

Je kunt nog meedoen aan Leiding geven in het zwembad!

Op dinsdag 4 oktober start in Driebergen de volgende groep met de opleiding Leiding geven in het zwembad. Er is nog plaats! Dus meld je nu aan.

schermafbeelding-2016-09-12-om-13-44-44

Werk je al enige jaren in het zwembad? Krijg je stap voor stap nieuwe, coördinerende en leidinggevende taken? Wil je graag een volgende stap in je werk maken? Dan is de opleiding Leiding geven in het zwembad iets voor jou!

De opleiding duurt 5 dagen, van 09.00 tot 16.30 uur. De overige data zijn: 11 oktober, 1 november, 15 november, 29 november. Het examen volgt later in januari 2017.

De deelnemersprijs is € 1195,- (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunch tijdens de bijeenkomsten, het boek ‘Leiding geven in het zwembad’ en ander cursusmateriaal. De examenkosten zijn € 100,- per persoon (inclusief btw).

Deze opleiding is erkend door KIKK en komt in aanmerking voor de regeling Subsidie Educatief Verlof. Je kunt dus, via je persoonlijke of werkgeversbudget, € 400,- van het totale bedrag terugkrijgen. Wil je daarover meer weten, stuur dan even een mail met je vraag.

Meer informatie over de opleiding vind je hier.

Masterclass ‘Creatief in beweging’

Wil jij ervaren hoe leuk ‘out of the box’ denken is? Hoe je ‘zo maar’ anders tegen een probleem aan kunt kijken? Wil je leren hoe je dit met je eigen team kunt doen? Kom dan op donderdag 19 mei naar de masterclass ‘Creatief in beweging’.

Samen met de deelnemers ga je aan de slag met brainstormen. Je leert een goede startvraag te formuleren en gaat veel oplossingen bedenken. Daarna worden de ideeën met behulp van technieken geordend, de meest favoriete ideeën geselecteerd en verder bijgeschaafd en uitgewerkt. Uiteindelijk leidt dit tot een actieplan.

Er is nog plaats. Aanmelden kan hier!

Website (8 van 11)

 

Nieuwe workshop met Patty van ’t Hooft en Johan Lambeck

Op 23 juni 2016 verzorg ik samen met Patty van ’t Hooft en Johan Lambeck de workshop ‘Als leren zwemmen niet vanzelf gaat’. Een workshop voor lesgevers die verder willen (leren) kijken.

Nieuwe theorieën over motorisch leren worden verbonden aan bestaande kennis over Halliwick en het leren van evenwicht in het water. Het resultaat is een dag met nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat ook jouw zwemmers waarbij het leren zwemmen niet zo gemakkelijk gaat, plezier beleven aan bewegen in water en gemotiveerd meedoen aan de zwemlessen.

Kijk voor meer informatie en aanmelding hier.

Gezocht!

eendjes

Deelnemers voor de training ‘Differentiëren, hoe doe je dat?’ op 10 juni in de buurt van Heerenveen. Een heerlijke dag vol tips en ideeën om ‘om te gaan met verschillen’ en je lessen plezieriger en effectiever te maken.

Voor de kosten hoef je het niet te laten: € 199,- (inclusief koffie, thee, lunch en materiaal, exclusief btw). Een tegemoetkomen via het Sociaal Fonds Recreatie (CAO Recreatie) is mogelijk. Geef je op via de mail.

Online training Gelicentieerd examinator Zwem-ABC

logo_ZWEM

Speciaal voor zwemlesgevers die zich voorbereiden op de toets Gelicentieerd examinator is de online training Gelicentieerd examinator Zwem-ABC ontwikkeld.

Geen boek nodig, geen zoeken op de Zwemwiki. Met behulp van de online training word je stap voor stap door de BREZ geleid. Je vindt online alle informatie over de zwemslagen, de normering, de Licentie Zwem-ABC en de BREZ. Je leest teksten, kijkt naar filmpjes en toetst daarna jezelf via interactieve opdrachten en oefenvragen. Je krijgt direct feedback over je antwoord, zodat je weet welke onderwerpen je al wel en (nog) niet beheerst.

Hoe werkt het? Na aanmelding (stuur een mail ) krijg je een inlogcode waarmee je 4 weken toegang krijgt tot het online lesmateriaal. Starten kan binnen 24 uur.

De opleiding kost € 29,95 per deelnemer

5 deelnemers € 125,-

10 deelnemers € 200,-

Als je deze online training hebt gevolgd, ben je helemaal klaar voor de toets voor Gelicentieerd examinator! Aanmelden kan door een mail te stuur. Je kunt binnen 24 uur starten.